От Централната избирателна комисия (ЦИК) се оказали рецидивисти заради невъвеждането

...
От Централната избирателна комисия (ЦИК) се оказали рецидивисти заради невъвеждането
Коментари Харесай

ЦИК се оказали рецидивисти според Манолова

От Централната изборна комисия (ЦИК) се оказали рецидивисти поради невъвеждането на машинното гласоподаване. Това съобщи пред Българска национална телевизия омбудсманът Мая Манолова.

По думите на Манолова от ЦИК нарушили закона и във връзка с електронното гласоподаване, което трябвало да бъде приложено на частичните локални избори през предходната година. Сега пък депутатите щели да узаконят това състояние, отсече Манолова.

Омбудсманът прикани за връщане на преференциалния избор в предходния му тип. Тя желае и да бъдат обезпечени правата на българите във Англия за присъединяване в европейските избори.

Относно проблемите в столичната " Топлофикация " Манолова уточни, че сдружението не дава информация по отношение на това по какъв начин се събират вземанията от жителите.

" През 2016 година желаех информация за събраните средства от юристконсултски каузи. Всички тези разноски са за сметка на столичани, изясни Мановолова и добави, че данните, които стигнат до нея за събраните за 2015 година пари, ще бъдат показани и пред жителите. Така всички столичани ще могат да получават отговори за активността на сдружението.

От " Топлофикация " имат 14 дни да отговорят на 10-те въпроса на Манолова, откакто нейното известие бъде получено. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР