От централата на партия "Атака" поискаха служебният вътрешен министър Бойко

...
От централата на партия "Атака" поискаха служебният вътрешен министър Бойко
Коментари Харесай

От Атака поискаха министър Рашков да задържи Бойко Борисов за 24 часа

От централата на партия "Атака " желаеха служебният вътрешен министър Бойко Рашков да задържи Бойко Борисов за 24 часа в същата килия в 3-то районно, където преди време нелегално беше арестуван водачът на партията Волен Сидеров.
"Рашков има това право. Да не се оправдава с Прокуратурата'', обявиха още от партийната централа.
Припомняме, че водачът на "Атака " бе разгласен за общодържавно търсене от Софийската районна прокуратура, защото след постоянно приканване, в качеството си на обвинен, не се е явил пред проверяващия орган за предявяване на обвинявания.
Както е известно, на Сидеров му бяха повдигнати две обвинявания. Едното бе по отношение на отправени апели за подбудителство на обществото към нарушение на откритите в страната противоепидемиологични ограничения в изискванията на изключително състояние. Второто е за това, че на 13.04.2020 година незаконно е попречил на орган на властта да извърши служебните си отговорности, свързани с връчването на призовка за явяването му в качеството на обвинен в Столична дирекция на вътрешните работи – закононарушение по член 270, алинея 1 Наказателен кодекс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР