От трибуната на националната конференция на ГЕРБ, лидерът на партията

...
От трибуната на националната конференция на ГЕРБ, лидерът на партията
Коментари Харесай

Боят настана ли?

От трибуната на националната конференция на ГЕРБ, водачът на партията и министър председател Бойко Борисов зове да не се вършат провокации, да не се поддават и симпатизантите на ГЕРБ на провокации. През това време очевидно появили се да вършат провокации посредством прояви на физическо принуждение млади мъже съумяха даже да атакуван две дами, изпълняващи служебните си отговорности – колежките от " Свободна Европа " Полина Паунова и Генка Шикерова.
Светкавично ГЕРБ популяризира публична позиция, че желае проверяващите органи да проверяват и отговорните да понесат последици. Щом е по този начин, дано представителите на ръководещата партия, които управляват изпълнителната власт, в това число Министерство на вътрешните работи, деликатно да гледат долното видео и да отговорят на следните въпроси:
1. Възрастният мъж разпоредник, назначен от партията ли е и неин член ли е?
2. Какво ще е наказването за неговото поведение, в случай че е член на ГЕРБ и се държи по този начин, както се вижда на видеото, с публицист, атакуван минута по-рано и искащ да бъде поета отговорност?
Прости въпроси – а във видеото можете да видите срамното поведение на въпросния господин, който е на задоволително достолепна възраст, с цел да е чувал какво е европейско развиване – след 1:30 минута. Защото във Фейсбук към този момент интензивно върви информация, че този човек е обвързван с ГЕРБ и даже е бил ръководител на Секционна изборна комисия през 2015 година - ето диалог по тематиката ТУК!
Колкото до другите сбивания, които се получиха и бяха показани на камера, както и разказът на пиара на земеделското министерство Ася Попова за нахлуване и над нея като пристигнала на конференцията - нека Министерство на вътрешните работи в действителност откри причинителите! Ако не стане до края на седмицата, не ми се има вяра, че въобще ще стане.
Сподели с твоите другари
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР