От трагичния 24 октомври, на който загубихме талантливия певец Денис

...
От трагичния 24 октомври, на който загубихме талантливия певец Денис
Коментари Харесай

Скандал: Кой и защо свали ТОВА интервю на Денис Теофиков?

От трагичния 24 октомври, на който загубихме надарения артист Денис Теофиков, мина повече от седмица, само че въпросителните към събитията, довели то съдбовния край, вместо да стават по-малко, се усилват. От неедно място към този момент се разбра, че резултатът от експертизата демонстрира, че Денис не е употребявал опиати. 

Боби от Star Reporters описа една история с Денис, която повдига и още въпроси. Става въпрос за начин на живот награди преди години, провели се в заведения в София. Именно измежду гостите бил и Денис Теофиков, като двамата към този момент се познавали отпреди и напряко се заговорили.

Виж още: По-силни от най-силните: Това са половинките на участниците в " Игри на волята "  

" Човече, в никакъв случай не сме правили изявление с теб, дай да създадем в този момент ", предложил Боби, а Денис се усмихнал обезпокоеното и споделил, че не обича да се демонстрира доста, само че в последна сметка се съгласил. Пред камерата актьорът се държал извънредно непретенциозно, само че въпреки всичко си личало, че се тормози да приказва за себе си. 

Няколко дни, откакто изявлението към този момент било лайв, Денис звъннал на Боби. И ето по какъв начин минал диалогът:

" - Ало, братле, Денис се обажда. Как си? Пуснал си изявлението с мен.
- Да, харесва ли ти? Видя ли, че влезе в трендинг. Хората крепко се изкефиха.
Денис замълча...
- Да, само че би трябвало да го свалим... Ако имаш опция - неловка пауза.
- Но за какво Денис? Интервюто е мега крепко. Хората те харесват откровено. Защо би трябвало да го махам?
Денис мълчеше. Личеше си, че нещо не е окей.
- Просто - продължи той - продуцентите ме натискат да го махам. Държал съм се несъответстващо. Не им харесва и ми споделиха да приказвам с теб да го махна. Моля те, братле, доста ми е значимо да го свалим.
- Ама по какъв начин по този начин несъответстващо?! Хората пъклен доста ти се кефят, брат. Нищо неприятно не си споделил. Нищо неприятно не си посочил. Просто беше себе си.
- Да, бе, брат, склонен съм с теб - продължи Денис - само че доста те апелирам. Обещавам ти да създадем доста изявленията, ще ти дължа услуга. Можеш когато и да е да ми звъннеш за каквото и да е, само че просто обстановката е такава, че това изявление ми основава изключителни проблеми.
- Добре, Денис. Не разбирам за какво едно обикновено изявление може да ти основава проблеми, само че ти влизам в състояние. Трия изявлението и завършваме проблема.
- Много ти благодаря брат! Наистина съм ти длъжен! "

Виж още: Родна плеймейтка по следите на лятото! Мартина Юрукова събира загар в Ямайка

Така Боби взема решение въпреки всичко да пусне изявлението, като него може да видите най-горе, преди текста. " Все отново взех решение да излъча сваленото изявление. Защото не виждам в него нищо неправилно. Защото не мога да схвана за какво някой, който се назовава " продуцент ", който и да е той, ще стресира по този начин актьора си за това, че е себе си. Нека хората да преценяват дали се е държал " несъответстващо ". Направил съм хиляди изявленията и мога да усетя по кое време човек се държи несъответстващо. Денис просто беше стеснителен и непретенциозен ", твърди Боби.

" На родителите му не им е прелестно да се спекулира с събитията към кончината на сина им. Все още не е потвърдено дали случилото се е случай, самоубийство. Може да е паднал, да се е спречкал с някого, неуместно е да е ликвидиране - това е единствената версия, която отпада. Нелепо е да твърдим и самоубийство, тъй като никой не е бил там в този миг, с цел да го удостовери ", съобщи пък Кали в ефира на NOVA. 

Виж още: Без тематики табу! Тези известни българи са говорили за своето психическо здраве 

Кали, която е близка с родителите на Денис, съобщи, че той е бил в меланхолия, както всеки един млад създател, който не е оценен по верния метод. 

Изображение: https://www.instagram.com/dteofikov1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР