От този петък, 15 ноември, в кината ни очаква неповторима

...
От този петък, 15 ноември, в кината ни очаква неповторима
Коментари Харесай

Подарете си неповторима емоция с „Последната Коледа“, вдъхновен от музиката на Джордж Майкъл

От този петък, 15 ноември, в кината ни чака неповторима страст. Коледа ще подрани с една от най-очакваните продукции за този празничен сезон – Последната Коледа. Дело на режисьора на Шаферки Пол Фийг, по сюжет на носителката на „ Оскар “ Ема Томпсън (Разум и усеща, Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта) и Брайъни Кимингс, филмът споделя историята на Кейт и Том – две изцяло противоположни персони, чиито ориси се преплитат в занимателна и трогателна история за обич, другарството и още нещо. Главните функции в Последната Коледа се извършват от звездата Емилия Кларк (Игра на тронове, Соло: История от Междузвездни войни) и красавеца Хенри Голдинг (Лесна услуга, Crazy Rich Asians).

Преди броени дни двамата минаха по заснежения наследник килим на европейката премиера на кино лентата в Лондон, в компанията на Мишел Йео, Ема Томпсън, останалите членове на креативния екип на продукцията и посетители, измежду които и мега звездата Кайли Миноуг. Лондон неслучайно е определен за хазаин на празничното събитие. Последната Коледа е сниман напълно на действителни местоположения, измежду някои от най-забележителните места в града, и по думите на режисьора Пол Фийг „ филмът е любовно писмо към Лондон “.

Трансформацията, през която минават Кейт и Том, се случва с паралелното, съвсем магическото видоизменение на града за коледните празници, а неповторимия дух на Лондон е неделима част от неповторимия образ на кино лентата. Вдъхновен от най-известните и непреходни песни на незабравимия Джордж Майкъл, Последната Коледа споделя за саможивата Кейт (Кларк), която поради редица нещастни условия и неприятни решения е загърбила всевъзможни отговорности и сбъдването на най- огромната си фантазия – да бъде певица.

Тя пилее живота си, скитайки се из Лондон под съпровода на звънчетата на обувките си, които са единствено едно от дразнещите резултати от работата ѝ като горски дух в целогодишно отворен коледен магазин. Скарана с приятелите си и отчуждила се от фамилията, един ден Кейт инцидентно попада на симпатичния и тайнствен Том (Голдинг), който наподобява съмнително идеален. Веднъж попаднал в живота ѝ, Том стартира да разрушава всички стени, зад които се е скрила Кейт. Докато Лондон се преобразява за най-светлия празник в годината, връзката им става все по-силна, само че все пак нещата сред тях просто не се получават. Понякога обаче човек би трябвало да се пусне по течението, да слуша сърцето си… и да има мъничко религия. Саундтракът към Последната Коледа съдържа 12 от най-великите солови песни на Джордж Майкъл, както и 3 части на Wham!, в истинските им версии. Всички песни от албума са написани, аранжирани и продуцирани от самия Джордж Майкъл и показват неповторимия и разнороден гений на изпълнителя. Албумът излиза у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и към този момент е разполагаем на физически притежател в онлайн магазин MusicMall.bg.

Празнуваме Последната Коледа от този петък, 15 ноември, единствено в кината.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР