От това зависи размерът на данъка, който плащаме Нови разправии

...
От това зависи размерът на данъка, който плащаме Нови разправии
Коментари Харесай

Какво да правим ако в талона на автомобила не е посочена каква еконорма има

От това зависи размерът на налога, който плащаме

Нови разправии чакат притежателите на коли, в чиито свидетелства за регистрация не е маркирана екологичната норма Евро 1,2,3,4,5 и 6. Въпросът е зажен поради новите размери на годишния налог на колата. От Столична дирекция на вътрешните работи показват стъпките, които би трябвало да измине притежател на подобен автомобил.
Първо, той би трябвало да се обърне към формален представител на марката на транспортното средство у нас, откъдето да се снабди с удостоверителен документ за притежаваната екологична норма на автомобила.
След това персонално или посредством прокурист с моторното транспортно средство би трябвало да отиде до Отдел " Пътна полиция " - Столична дирекция на вътрешните работи, като носи този документ дружно с огромния и дребния ваучър на колата..
След като премине с транспортното средство през пункта на Пътна полиция за идентификация, дава съответните документи на чиновниците от Министерство на вътрешните работи, с цел да му бъдат издадени нови документи с вписана съответна екологична норма.

От Столична дирекция на вътрешните работи прецизират, че в случай че екологичната норма не е вписана в свидетелството за регистрация, никой няма да глоби притежателя, само че от това зависи какъв ще е размерът на годишния налог на колата.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР