От тогава насам от Газа към Израел са изстреляни над

...
От тогава насам от Газа към Израел са изстреляни над
Коментари Харесай

Расте броят на жертвите в ивицата Газа

От тогава насам от Газа към Израел са изстреляни над 600 ракети, множеството от които са прихванати от израелската отбранителна система „ Железен купол ”. Днес Израел заяви, че при целеустремен удар е отстранен втори боен топ-лидер на PIJ. В отговор палестински ракети, изстреляни от линията Газа, са достигнали Ерусалим, заяви Военновъздушни сили.

Освен въздушните удари против Газа, израелските сили са арестували десетки членове на PIJ на Западния бряг и са атакували мрежа от тунели, употребена от палестинската въоръжена формация.

Здравното министерство на Газа упрекна " израелската експанзия " за гибелта на най-мялко 32 палестинци и над 200 ранени. Израел от своя страна уточни през вчерашния ден, че по-голямата част от убитите, в това число деца, са жертва на заблудена ракета, изстреляна от PIJ в Ивицата Газа. За момента информацията не е доказана от самостоятелни източници.

Израелската войска предизвестява, че актуалната интервенция с кодовото име " Зазоряване " може да продължи със седмици. Засега Хамас, под чийто надзор е Газа, наподобява се...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР