От тази вечер започва мащабна национална акция срещу шофирането под

...
От тази вечер започва мащабна национална акция срещу шофирането под
Коментари Харесай

Рашков призна за полицайката в джипа на Георги Семерджиев

От довечера стартира огромна национална акция против шофирането под влияние на опиати. Много от тези рецидивисти са част от тъмната страна на нашето общество. Никой не би трябвало да е над закона в България, това съобщи министър председателят в оставка Кирил Петков след среща с министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петко Тодоров и с шефа на столичната " Пътна полиция " Тенчо Тенев във връзка на тежката злополука, случила се преди ден в София.

„ Днес взехме решение да обявим война на всички рецидивисти зад кормилото, изключително тези, които карат под въздействието на наркотични субстанции. Война на всички, които имат нападателно държание на пътя”, добави Петков.

От сутринта заседаваме в Министерство на вътрешните работи по отношение на този драматичен случай. Ще се постараем да изясним в елементи случая, обвързван със Семерджиев. Включително, в случай че има задоволително данни и за съпричастна в избрана степен активност на чиновници на Министерство на вътрешните работи, в това число всички случаи, за които имаме към този момент подозрения, че са били неглижирани в някаква степен. И дали някой не е предизвикал индиректно този драматичен резултат, съобщи от своя страна Бойко Рашков.

Рашков заяви, че Георги Семерджиев е без брошура от 2005 година и до ден сегашен е управлявал разнообразни МПС. По отношение на неговото минало са предприемани десетки дейности от органите на Министерство на вътрешните работи, пращани са преписки до прокуратурата.

Подсказах, че за нас е известно наличието на жена по време на случая. Днес към този момент е известно, че е служителка в едно от регионите ръководства в столицата, оказа се, че тя е имала връзки със Смерджиев, следва да стане ясно какви, посочи той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР