От тази седмица най-голямата ритейл верига в България има свой

...
От тази седмица най-голямата ритейл верига в България има свой
Коментари Харесай

Kaufland е първият ритейлър с брошура във Viber

От тази седмица най-голямата ритейл верига в България има собствен канал в мобилното приложение Viber. Благодарение на него клиентите на Kaufland ще могат да получават и преглеждат настоящата седмична листовка през своя телефон. От канала на веригата те ще се осведомят както за настоящите промоции, по този начин и за редица спомагателни предложения.

Присъствието на веригата във Viber я прави пионер измежду ритейлърите у нас и е още една стъпка към усилването на процеса по цифровизация. Нещо повече - цифровото разпространяване на брошурата е в цялостно сходство с политиките за стабилно развиване, които Kaufland следва

94 % от смарт телефон потребителите у нас имат Viber , което го прави водещо приложение за диалози в страната. По данни на компанията, през миналата година българите са изпращали през него повече от 400 известия в секунда и са провели общо 50 милиона часа диалози. Непрекъснато се усилва и броят на фирмите, които поддържат връзка със своите консуматори през своите Viber канали, чат-ботове и бизнес известия.

Клиентите на най-голямата комерсиална верига в България към този момент могат да се абонират за настоящи вести и промоции в канала на Kaufland във Viber като последват следния линк:  https://vb.me/153930 . От компанията възнамеряват скоро да го надградят с чат-бот, както и с други практични функционалности.

 

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,9 милиарда лева и един от най-големите раб2отодатели в страната с екип от близо 6 600 чиновници. През 2022 година компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР