От свирене по улиците на Брайтън до подгряване на изпълнители

...
От свирене по улиците на Брайтън до подгряване на изпълнители
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

От свирене по улиците на Брайтън до затопляне на реализатори на реализатори като LAUV и Найл Хоран, Мейзи Питърс последователно придобива все по-широка известност.

2019 година тя приключи с издаването на втория къс албум, изцяло разпродадено шоу в лондонската зала O2 Shepherd " s Bush Empire, като може да се похвали, че е и единственият английски актьор, включен в саундтрака на албума Birds Of Prey. Сега Мейзи издава и нова ария.

" Както и дадох обещание, пущам нова ария. Нарича се " The List " и е доста значима за мен, може би най-важната измежду издадените до момента ", написа певицата в обществените мрежи.

Ели Гулдинг зарадва почитателите си новата си ария " Power ". Наскоро певицата разгласи, че приготвя нов албум, който ще включва две страни. Първата ще е написана напълно от изпълнителката и огромна част от музиката ще бъде изсвирена от нея, до момента в който втората ще е събирателна на всички песни, които са написани от други хора.

Продължаваме със Сиа , която издава новия сингъл " Together " от идния ѝ албум и филм Music. " Together " е единствено една от 10-те нови песни, писани от певицата и включени във кино лентата. Сценарият за Music е писан от Сиа и Далас Клейтън и е основан на късата история, която изпълнителката написва през 2007 година

Следва Charli XCX, която издаде новия си албум how i " m feeling now. Той е писан, записан и публикуван, до момента в който певицата е под домашна изолираност на дома си. Charli споделя, че до момента в който основава 11-те части, тя изследва многочислени човешки усеща, вкарани в нов подтекст, с помощта на карантината. От всички песни ние си избрахме " 7 years ".

Завършваме с новината, че Дони и Нети се завръщат с нов взаимен албум след 15-годишна пауза. Новият им албум, озаглавен 2020, чакаме в средата на юни. Междувременно музикалното семейство пуска два независими сингъла, озаглавени " Весело шумтя " и " Спящата хубавица ". Ние взехме решение да приключим петъчната музикална селекция с парчето на Нети.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР