От Subaru опровергаха слуховете за това, че днешното поколение на спортния

...
От Subaru опровергаха слуховете за това, че
днешното поколение на спортния
Коментари Харесай

Subaru ще запази легендата или първи подробности около бъдещото WRX - видео

От Subaru опровергаха слуховете за това, че днешното потомство на спортния WRX ще е последното в историята на легендарния модел. Японците са намерили метод да запазят драйвърския уклон на машината и същевременно да удовлетворята съвременните екологични условия.

Това значи, че идващото поколение на паметната машина ще е електрифицирано. Не става дума за чист електромобил, нещо за което в Subaru засега нямат задоволително подготвеност, пък и едва ли поклонниците на марката ще приемат сходно решение.

Затова машината ще е хибридна, най-вероятно с опция за дозареждане /plug-in/. Не е изключена и вероятноста за използване на “мек ” хибриден вид, при който електромоторът ще се грижи само за стартирането и второстепенните електрически консуматори в колата.

Според ръководителя на плана Мамура Иши, мощноста на мотора не е главното нещо за поклонниците на модела, а симетричното цялостно задвижване, което развързва ръцете на основателите на автомобила във връзка с силовия агрегат. Екипът желае машината да изглежда динамично даже когато е паркирана.

По отношение на технологиите за автономно ръководство Иши счита, че развитието им кара Subaru да работи и в тази посока, само че поклонниците на марката, както и по-рано изискват от нея коли, които могат да се ръководят ръчно, а не такива, които не изискват от водача никакви старания.

Дизайнът на машината е одобрен на практика – в края на октомври по време на автосалона в Токио беше показан праобразът на бъдещия WRX - концептът Viziv Perfomance. Отзивите за колата бяха напълно позитивни и по тази причина в Subaru са решили серийното осъществяване да се качи на конвейера без основни промени от това което предлага концепта.



Доскоро в Subaru говореха, че не могат да назоват точната дата за появяването на пазара на новото потомство WRX, само че Иши напълно еднопосочно се изрече по тематиката – новото хибридно Subaru WRX ще бъде представено до 2020-а година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР