От спорта знам, че който поеме инициативата в едно състезание,

...
От спорта знам, че който поеме инициативата в едно състезание,
Коментари Харесай

Анелия Клисарова: Ще изградим прозрачни отношения с варненци и ще чуваме и решаваме проблемите им

„ От спорта знам, че който поеме самодейността в едно съревнование, получава голямо преимущество. Това считам да направя. Ще проведа акцията до края и ще дам всичко от себе си “. С тези думи доцент доктор Огнян Къчев, претендент за кмет на варненския регион „ Приморски “, повдигнат от коалиция " Българска социалистическа партия за България ", откри избирателен офис за идните локални избори. Той добави, че задачата на този офис е всеки ден да идват жители, да разясняват и разискват дружно с него проблемите в региона и тяхното решение.
Кандидатът за кмет на Варна проф. Анелия Клисарова дефинира доцент Къчев като извънредно заслужен варненец, който се е потвърдил в годините. „ Винаги е защитавал ползите на Варна, варненци и Българска социалистическа партия. Изключително почтено и откровено работи с хората. Ние сме му дали своят вот доверие и ви подсигурявам, че той ще го оправдае. Ще постави оптимални старания, с цел да промени метода на ръководство в региона и това, което се случва в него “, показа проф. Клисарова.
" Ще изградим транспарантни връзки с варненци и ще чуваме и решаваме проблемите на жителите на Варна, тъй като Българска социалистическа партия е единствената партия, която излезе с " Визия за Варна ", сподели още проф. Клисарова. Тя съобщи, че доверието и гласът на варненци не трябва да се купуват, а би трябвало да се заслужат.
На събитието участваха още ръководителят на предизборния щаб и депутат Иван Иванов, регионалният ръководител на Българска социалистическа партия Цонко Цонев, заместник-председателя на БСП-Варна Димитър Чутурков, секретарят на партията Христо Боев, младежкият водач Руслан Влаев, претенденти за общински съветници и доста поданици на региона.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР