От Софийската районна прокуратура съобщиха, че се самосезират и образуват

...
От Софийската районна прокуратура съобщиха, че се самосезират и образуват
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва стрелбата в Люлин

От Софийската районна прокуратура оповестиха, че се самосезират и образуват досъдебно произвеждане за безчинство, откакто в обществените мрежи плъзна видео на мъж, който стреля с револвер в тунела, който свързва квартал „ Люлин “ с центъра на София.

На фрагментите се вижда по какъв начин млад мъж излиза от шибидаха на първокласен брачен автомобил и създава изстрели във въздуха и наоколо до натоварена спирка на градския превоз.

От Столичната дирекция на вътрешните работи оповестиха, че са подхванали дейности по определяне на причинителя, посочи Би Ти Ви. 

Кадрите наблюдават придвижването на младоженски автомобил през центъра на София и подлеза при НДК. Отпред има кола за спешна помощ, по тази причина пукотевица не се вижда, само че се чува.

В тунела под НДК има спирка на градския превоз, която е извънредно натоварена освен в делничните, само че и в празничните дни.

Галя Янева става очевидец на случилото се, до момента в който се вози в тролея в подлеза. „ Чухме пукотевица, започнахме да се оглеждаме. Като спряхме на спирката изстрелите продължиха, а две дами клекнаха на пода от боязън, в случай че се стреля в действителност да не ги уцелят “, описа тя.

Сватбената лимузина е благосъстоятелност на Адел Сахтура. 28-годишният мъж живее в столичния квартал " Гоце Делчев ". Решихме да го попитаме дали той открива стрелбата и в случай че не, кой е мъжът, който вади оръжие измежду бял ден от неговия автомобил. 

В жилището не отвори никой, а съседите ни описаха, че то в действителност не е негов дом.

Справка в Търговския указател демонстрира, че Адел е съучастник в огромна фармацевтична компания за произвеждане и търговия, благосъстоятелност на татко му. 

От Столичната дирекция на вътрешните работи ревизират какво е оръжието и кой натиска спуска - младоженецът или някой от гостите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР