От следващия четвъртък празненствата и купоните вкъщи стават незаконни в

...
От следващия четвъртък празненствата и купоните вкъщи стават незаконни в
Коментари Харесай

Карантина по ирландски: 6 месеца затвор и глоба от 2500 евро за домашно парти

От идващия четвъртък празненствата и купоните у дома стават противозаконни в Ирландия по време на карантината поради ковид, оповестява организация EFE. Нарушаването на възбраната се санкционира със затвор от 6 месеца и до 2500 евро санкция, заяви Дарик.
Днес държавното управление в Дъблин, който получи поддръжка и от опозицията. Досега от началото на пандемията COVID-19 рестриктивните мерки, наложени в страната, се съблюдаваха непринудено. Отчетено бе, че това не е задоволително за прекъсването на разпространяването на вируса, по тази причина ръководещите втвърдиха позицията си и правилото на доброволността бе сменен със наказания.
 Ирландия вкарва цялостна карантина за 6 седмици Ирландия вкарва цялостна карантина за 6 седмици
Ирландия ще наложи ограничавания за ковид от равнище 5 в цялата страна в продължение на шест седмици, съобщи министър-председателят Май...
По въпроса с организирането на домашни празненства по време на карантината, първото нарушаване се санкционира с санкция до 1000 евро и/или затвор до 3 месеца.
За наново купонджиите може да бъдат ударени с санкция до 1500 евро или 3 месеца затвор, а за последващо нарушаване санкцията скача до 2500 евро, присъдата – до 6 месеца.
Предвижда се всеки, който се намира в къщата, където се организира нелегално празненство, да се смята за „ уредник или уредници на събитието “. На собствен ред тези, които са на път за тържество от този вид или към този момент са на мястото му, само че отхвърлят да изоставен региона „ спокойно “, ще до 1000 евро или един месец затвор.
Новият проектозакон планува закрепени санкции от 500 евро за нарушителите на останалите ограничавания, като да вземем за пример отвод да се носи маска в публичния превоз и магазините, или надхвърляне на 5-те километра позволен радиус на напредване, закован в закона.
 Ръст на случаите на ковид в Ирландия Ръст на случаите на ковид в Ирландия
Ирландия записва през днешния ден най-високия дневен приръст на новозаразени с COVID-19 от два месеца с 85 нови случая на болестта по отношение на приблизително...
Тази зона може да бъде напускана единствено за отиване в работата, в образователно заведение или „ други значими действия “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР