От следобедните часове днес ще започне насищане на пътната мрежа

...
От следобедните часове днес ще започне насищане на пътната мрежа
Коментари Харесай

МВР със засилени мерки за сигурност за голямото пътуване

От следобедните часове през днешния ден ще стартира засищане на пътната мрежа с екипи на Пътна полиция. Основното внимание ще бъде ориентирано към пътя за Гърция и Велико Търново, където ще бъдат тържествата. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи във връзка ограниченията за идните празнични дни и упования засилен трафик.

Ще се получи натоварване на обособени пътни сектори, където има поправки. Там ще бъде основана нужната организация, само че приканвам към внимание, с цел да не се позволен произшествия. Призоваваме да получим навреме информация на телефон 166 за нападателни водачи, с цел да можем да реагираме в точния момент, обявиха от полицията.

На автомагистрала Хемус ще се опитаме да създадем реверсивно придвижване. На изхода на автомагистралата ще има две ленти, а на 24 септември още една лента за вход. На автомагистрала Люлин няма да има ограничаване за товарни коли. На автомагистрала Тракия няма поправки.

От Гранична полиция оповестиха, че е всекидневно засиленият трафгик през летния сезон е намалял, само че е основана организация за оптимален брой чиновници по граничните пунктове. По информация от през днешния ден няма скупчвания на коли, само че има повишен трафик. Очаква се да бъде най-натоварено на границата с Гърция и Сърбия, стана ясно на конференцията.

От Гранична полиция посъветваха преди да се предприеме пътешестване, да се планува задоволително време, да се ревизира валидността на документите за пътешестване, изключително на малолетни или малолетни лица. Движението, където е допустимо, ще бъде проведено по този начин, че да има повече трасета, обявиха от Гранична полиция.

Взети са всички ограничения за защита и на шествието в памет на починалите мотористи. Предупредени са категорично за шума, обявиха още от Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР