От скоро известният с провокациите си репортер – Борислав Борисов

...
От скоро известният с провокациите си репортер – Борислав Борисов
Коментари Харесай

Bobby Star Reporters: Слави е изключителен професионалист

От скоро известният с провокациите си кореспондент – Борислав Борисов – Bobby Star Reporters – стана част от екипа на Слави Трифонов в телевизия 7/8. Напомняме ви, че Слави предложения персонално в ефир Bobby да има специфична графа във „ Вечерното шоу на Слави Трифонов “. „ Със Слави се работи извънредно елементарно, в случай че знаеш какво правиш. Моята задача в шоуто е да сюрпризирам всякога уважаемия фен с репортажи, които не са очаквали. Предпочитам да фотографирам и демонстрирам разнообразни истории, които не биха били излъчени в други малките екрани.

По този индикатор аз съм щастливец – имам цялостна независимост в шоуто да покажа това, което желая “, изяснява Bobby за работата си в шоуто. Звездният кореспондент, фамозен със скандалните си изявленията с плеймейтки и силиконови „ хубавици “, всяка седмица продължава опитите си и търси истината и отговори на въпросите, които всички си задават. „ Най-интересното е, че Слави в никакъв случай не гледа моите репортаж преди предаването. Всичко се случва на момента. Това е голямо предизвикателство, тъй като огромното доверие би трябвало да се заслужи.

Трябва да внимавам доста какво фотографирам и пущам, тъй като не желая да подведа огромния екип на Шоуто, както и да бъде уравновесено, тъй като Съвет за електронни медии дебнат отвред. “, продължава Bobby. Напомняме, че Bobby към този момент съвсем пет години развива онлайн предаването Star Reporters. За това време са направени над 1000 репортажа, трансформирали се в знак на провокация и развлечение. Освен с неуместните диалози със „ силиконки “ Bobby се гордее и с това, че няма звезда от българския шоубизнес, която да е устояла на персоналния сексапил и силата на микрофона му. “Отне ми 5 години, с цел да стигна до най-гледаното шоу в България. Всичко, което съм постигнал, го дължа само на денонощен труд. Всяка една врата самичък съм си я отворил. Тръгнах от нулата. За мен всяка стъпка е като нанагорнище на Еверест. Затова съм благополучен, че най-големият експерт в България – Слави Трифонов, както и неговия екип, оцениха моя труд. Трябва да ценим всеки един миг. Благодарен съм! “ Star Reporters може да гледате всяка седмица по 7/8TV и онлайн на уеб страницата на малкия екран sedemosmi.tv.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР