От синдикалните организации в МВР коментираха като абсурдно твърдението да

...
От синдикалните организации в МВР коментираха като абсурдно твърдението да
Коментари Харесай

МВР синдикатите не дават 100 дни толеранс на Маринов


От синдикалните организации в Министерство на вътрешните работи разясниха като неуместно изказванието да се даде време на новия силов министър Младен Маринов да се запознае с работата на синдикалистите и какви са проблемите на Министерство на вътрешните работи. "Ще му е належащо известно време, с цел да се приспособява на новата позиция най-много като политик ", обясниха синдикалистите след срещата си тази заран с Младен Маринов в първия му работен ден.

Най-неотложните проблеми, които стоят на дневен ред са хроничното недофинансиране на министерството, мотивацията на чиновниците и фактът, че министерството се ръководеше не от политици, а от служители, считат синдикалистите.

Като свои задания Младен Маринов уточни законодателните промени, обществените пакети и чисто на практика приложения в региона на документооборота, административната тежест и униформеното облекло.

Срещата със синдикалните организации в Министерство на вътрешните работи, съгласно Маринов, е била нужна, с цел да могат да се изяснят кардинални въпроси, по които би трябвало да се работи отсега нататък.

"Моето обвързване беше да се показва и да заявя моята позиция за работата ми и да чуя от тях главните проблеми, тъй като те са организацията, която може да заключи всички претенции, потребности на чиновниците, които работят на терен ", разясни новият вътрешен министър. Той счита, че синдикатите се явяват коректив и помощ на управлението.

Структурата не синдикатите не е подвластна на политически равнище и има за цел отбрана на ползите и законовите дейности на всички чиновници пред обществото, сподели още той и добави, че би трябвало да има справедлива оценка за всичко, което се случва.

"Ние имаме съвпадения за законодателните промени, обществените пакети и в чисто на практика приложения в региона на документооборота, административната тежест, униформеното облекло ", посочи Маринов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР