От Съюза на демократичните сили (СДС) реагираха остро на намерението

...
От Съюза на демократичните сили (СДС) реагираха остро на намерението
Коментари Харесай

СДС скочи на Крум Зарков за намерението му да им вземе централата и се закани за сградата на Позитано 20

От Съюза на демократичните сили (СДС) реагираха остро на желанието на служебния правосъден министър Крум Зарков да даде емблематичната постройка на ул. " Раковски " 134 на европейските ни делегирани прокурори.

Според основния секретар на партията Илия Лазаров зданието се намира в окаяно положение от последните най-малко 6-7 години.

Парното се спука, половината от прозорците не се отварят, от постройката падат части. За да сме правилни към хората и страната, сме създали съответните преписки. Искали сме от регионалната администрация през годините да създадем ремонт за сметка на наема, само че тогава не се взе решение, изясни пред медиите Лазаров.

По думите му постройката се нуждае от финансов ремонт, който ще продължи най-малко година и половина, само че предизвести, че поради стандартите за ремонт у нас най-вероятно обновлението ще се проточи три години. По тази причина съгласно Лазаров няма по какъв начин европейските прокурори да се настанят в постройката.

Нашето предпочитание е да се изнесем краткотрайно отсам, да се направи финансов ремонт, и да се върнем, употребявайки един етаж, за който ще си плащаме наем, добави основният секретар на десницата.

Лазаров означи, че тази офанзива идва от министър, обвързван с Българска социалистическа партия.

Искаме да кажем, че Българска социалистическа партия е последната партия, която би трябвало да нападна политически централи, тъй като сега Българска социалистическа партия населява една голяма политическа централа, държавна благосъстоятелност, за която не заплаща наем. Ако бъдем част от идващото ръководство, ще настояваме да се ревизира ситуацията със постройката на Позитано 20, за което Българска социалистическа партия би трябвало да благодари на Крум Зарков, закани се Лазаров.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР