От самото начало на кризата Ковид-19 политическото управление беше и

...
От самото начало на кризата Ковид-19 политическото управление беше и
Коментари Харесай

Ивелина Георгиева: Политиците превърнаха здравната криза в разделителна линия за обществото

От самото начало на рецесията Ковид-19 политическото ръководство беше и продължава да е неправилно. В началото на пандемията ние не знаехме защо става въпрос, нямахме маски, нямахме обикновени консумативи. Това обаче мина. В момента, година и половина по-късно, с помощта на здравната просвета, Ковид е изцяло разпознаваемо и познато на лекарите заболяване – явен е неговият извършител, явен е неговият геном, има диагностични проби, които могат тъкмо за две минути да дадат диагнозата; има протоколи за лекуване, има ваксина. Това сподели доктор претендент за вицепрезидент на Национално обединяване на десницата, с номер 7 в интегралната бюлетина.

Оттук нататък ръководството на тази рецесия става политическо и аз не видях през цялото това време нито от предходните, нито от сегашните ръководещи поредни ограничения и явен път за излизане. Така че в случай че би трябвало да търсим виновност, тя е във всички досега. Моята съществена концепция да вляза в тази акция е това, което преживяхме аз и моите сътрудници и да привлека вниманието върху тези проблеми. Аз съм срещу това, което вършат и предходните, и сегашните ръководещи, които само всяха ужасяващо разделяне в обществото, вместо да предложат излаз от рецесията.
 Цветан Цветанов: Най-големият проблем, обвързван с корупцията, е неналичието на бистрота Цветан Цветанов: Най-големият проблем, обвързван с корупцията, е неналичието на бистрота
Най-големият проблем обвързван с корупцията е неналичието на бистрота в процедурите, които се вършат. Това сподели Цветан Цветанов лидер на Н...

Обединението на обществото минава единствено през това да кажем, че тази мъка би трябвало да има край. Този край би трябвало да бъде скоро, тъй като ние в случай че скоро не се върнем към естествения метод на живот няма, да се върнем в никакъв случай към него. И в случай че в нещо можем да обединим разграниченото общество - то е, че би трябвало да се постави край и би трябвало да има явен проект по кое време и по какъв начин ще се случи това.

Национално обединяване на десницата предлагаме в идващите три-четири месеца всички да се ангажират с интензивна осведомителна акция, която да стигне до всеки и да бъде адресирана до страховете и терзанията на всеки един български жител. И след тези три-четири месеца, когато сме сигурни, че всеки може да вземе осведомено решение, страната да спре всевъзможни ограничения и ограничавания и да остави всеки да носи своята отговорност за последствията от избора, който е направил. Никой да не се усеща отговорен, че някой влиза неимунизиран и инфектиран в болница, никой да не се усеща отговорен, че стопанската система и обществото не могат да действат поради страхове от вируса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР