От събраните доказателства става ясно, че вечерта клубът (помещение, което

...
От събраните доказателства става ясно, че вечерта клубът (помещение, което
Коментари Харесай

Разтърсващи Нови Разкрития За Побоя С Наръганото Момче В Столицата


„ От събраните доказателства излиза наяве, че вечерта клубът (помещение, което се дава за осъществяване на празненства, в тази ситуация за осъществяване на рожден ден) е бил нает от малолетно лице.

Повечето присъстващи са били малолетни. Сред тях е бил обвиненият “, добави тя. „ След като е завършил рожденият ден и лицата са си тръгвали. Извън заведението е имало опит за вербален контакт. В резултат на това обвиненият е извадил нож, който е забелязан от другите съпътстващи го лица.

Ножът е бил в черен калъф. Хладното оръжие първо е било опряно в гърлото на потърпевшия, а след това е употребен за останалите прободно-прорезни рани. Те са в анатомичната област и в огромни кръвоносни съдове, написа Блиц. Нараняванията са могли да причинят гибел. Затова е повдигнато обвиняване за опит за ликвидиране “, съобщи Русинова. „ Има данни, че спорът е зародил на фенска основа поради дербито, което е предстояло към оня миг сред Левски и ЦСКА ”, съобщи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР