От са търсили комуникация с медицинските щабове в държавата и

...
От са търсили комуникация с медицинските щабове в държавата и
Коментари Харесай

Новите правила за Covid-19 се оказаха сериозна пречка за Левски

От са търсили връзка с медицинските щабове в страната и съответните институции, от които зависи да бъде позволено на футболисти под 18 години да упражняват и играят. Според последните ограничения проведени спортни занимания могат да водят единствено състезатели на и над тази възраст. А Левски разчита на и други млади играчи да попълнят групата, а за какво не и да са в стартовия състав на за мача с, написа " Тема спорт ".

Самият треньор на Левски е в цялостен лабиринт по какъв начин да направи състава си за утрешния дуел. До последно няма е ясно кои от излезлите от 14-дневна карантина играчи ще минат повторни проби за ковид и кои ще имат негативен резултат.

Със сигурност дуела пропуща последният диагностицира позитивно. Очаква се той, както и контузеният Андриан Краев да са на линия за гостуването на на 12 декември.

На " Герена " чакат, че теренът ще бъде кадърен за игра до началото на мача с Локо (Пловдив), в случай че снеговалежът над София спре през днешния ден, каквито са упованията. Тревното игрище има отоплителна система, която при по-добри финансови времена се включваше един ден преди бялата завивка, съгласно прогнозите на синоптиците.

Сега обаче това е мъчно изпълнимо, защото единствено за няколко дни потреблението на топлинна сила на терена гълта над 10 хиляди лв.. А касата на " Герена " е празна, като тази е следващата седмица, която би трябвало да приключи с подписването на спонсорски контракт. И по този начин към този момент 3 месеца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР