От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор. Над 20 000 жени

...
От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор. Над 20 000 жени
Коментари Харесай

Съветите на Руми Илиева: 3 начина да влезеш във форма през зимата, без да напускаш дома си

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор. Над 20 000 дами влязоха във форма с нейните къси домашни тренировки и умопомрачително вкусни предписания.

Прекрасни! От години работя с хиляди дами, с които споделям ФБ страницата си "Fitnesinstruktor ". "Прекрасна " е нашето послание и го употребявам и към вас в този момент, тъй като чувствам, че ще си станем близки:)

Прекрасна, тази година си тъкмо в точния момент за влизане във форма. Лятото е на прелестно дълго разстояние, тъй че да имаш време да свалиш от себе си празничните трапези. Сега е точният миг да започнеш своята смяна. Предлагам ти 3 изпитани метода, с които моите клиенти влизат във форма с лекост и вечно.

Яж супи с доста зеленчуци, пълнят корема, държат те сита и са нискокалорични

Супите са новите салати. Готвят се толкоз елементарно и бързо, с едно посещаване до плод-зеленчука и няколко завъртания на чопъра (или кухненския робот) и хоп, вкусна чорба. Може да комбинираш всички или някои от следните артикули – моркови, целина (и главата и листата са супер), шепа карфиол, шепа броколи, 1 картоф, цвекло, зеле. Врътваш в чопъра всеки от зеленчуците поотделно, тъй като изискват друго време за рязане, слагаш да варят 20-30 минути с малко вода и подправки, и си подготвена. Засищаща и нискокалорична чорба. Може да изядеш цяла тенджера и резултатът ще е освен супер форма, само че и кожата ти ще сияе от толкоз доста потребни субстанции от зеленчуците. А ходенето до тоалетна ще е по-редовно от изгрева и залеза:)

 жена чорба храна диета Istock

Тренирай постоянно, дори и да е единствено 7 минути дневно

Редовните, а не продължителните, тренировки форсират метаболизма, което значи повече изгорени калории, до момента в който просто си лежиш на дивана. Хиляди дами влязоха във форма с подготвителната стратегия „ И през днешния ден упражнявах “, която е със 7 минутни тренировки. Ако пък искаш да тренираш по-дълго, има вид и с 13 минутни тренировки. Програмата „ И през днешния ден упражнявах “ може да започнеш още в този момент в онлайн студио „ Прекрасна “, в което тренираш в комфортно за теб време. и виж за какво толкоз дами обожават програмата „ И през днешния ден упражнявах “.

Следвай стратегия направена от експерт, а не на известни персони

Ако искаш стремително да влезеш във форма, има начин
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР