От рождението на първия вирус до днес изминаха близо 25

...
От рождението на първия вирус до днес изминаха близо 25
Коментари Харесай

Immunet Protect Free Cloud Antivirus 7.5.10.21498

От рождението на първия вирус до през днешния ден изминаха близо 25 години. Светът на компютрите към този момент четвърт век върви ръка за ръка с тематиката за сигурността, инфектираните файлове, троянските коне и доста други сходни „ забавни ” неща. За толкоз време в битката с вирусите е измислено и направено значително. Доста са реномираните компании, които са се заели да преборят всички компютърни болести, само че те не стопират да се множат и да стават все по-трудно откриваеми, да нанасят все по-големи вреди и да ни тормозят от ден на ден. Днес са малко потребителите, които нямат конфигурирана антивирусна стратегия на компютъра си.

Ако употребявате постоянно PC обаче, добре знаете, че скъпите „ настолни ” стратегии за почистване на вируси не постоянно са най-хубавото решение. Понякога човек няма задоволително място или оперативни благоприятни условия да конфигурира най-новата версия, няма време, или просто търси нещо на по-добра цена. Точно поради това в интернет работят онлайн антивирусите. Представител на антивирусните системи, работещ от разстояние, е Immunet Protect. Immunet Protect е напълно cloud основан антивирус.

Съвместим е с съвсем всички антивирусни стратегии. Отличава се с наличен интерфейс, лекост на деяние и опция за работа взаимно с други антивирусни артикули. Лека антивирусна стратегия, която има нов метод към разкриване на злоумишлен код и отбраняване на компютъра Ви от него. Програмата може работи дружно с главната Ви антивирусна стратегия, като по този метод участвате в международната общественост за отбрана. Използват се Cloud Computing и груповото разузнаване, с цел да се засекат новите вируси бързо и дейно. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Екрани 1 от 3

Официална страница
Изтегли: Immunet Protect Free Cloud Antivirus 7.5.10.21498 (2.92 MB)

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР