От Регионалната здравна инспекция съобщиха подробности за новите случаи на

...
От Регионалната здравна инспекция съобщиха подробности за новите случаи на
Коментари Харесай

От РЗИ-Враца съобщиха подробности за новите случаи на COVID-19 в областта

От Регионалната здравна ревизия оповестиха детайлности за новите случаи на COVID-19 във Врачанско.
През последното денонощие бяха открити нови 20 инфектирани в региона.
В община Борован с позитивни проучвания са двама мъже, на 30 година и на 31 година от с. Добролево.
В община Бяла Слатина на домашно лекуване са две дами, на 60 година и на 61 година от града, както и 68 година жена от с. Бърдарски геран. В МБАЛ – Бяла Слатина е приета в болница 62-годишна локална жителка.
В община Враца са регистрирани осем новозаболели лица от регионалния център. На домашно лекуване са четири дами, на възраст от 37 година до 69 година и трима мъже, на 28 година, 49 година и 75 година В Тубдиспансера е настанен за лекуване 59-годишен мъж.
Четири от новорегистрираните заболели са от община Козлодуй. В Първа частна МБАЛ – Враца е приет в болница 66 година мъж от село Бутан, а на домашно лекуване са две дами, на 40 година и на 60 година от селото и 55 година жена от село Хърлец.
Два нови случаи са установени в община Криводол. Касае се за лица от града, като в Тубдиспансера е приет в болница 77-годишен мъж, а на домашно лекуване е мъж на 35 години.
От общо 4771 регистрирани случаи в област Враца, 768 са дейни. В болнични заведения са настанени 50 лица, а на домашно лекуване са 718. Починали са 206, а изцяло излекуваните са 3797.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР