От рано сутринта работниците от Общинското предприятие Чистота, озеленяване и

...
От рано сутринта работниците от Общинското предприятие Чистота, озеленяване и
Коментари Харесай

След мощната буря: Продължава отстраняването на щетите във Видин

От рано сутринта служащите от Общинското дружество „ Чистота, озеленяване и благоустройство “ разчистват изкоренените дървета, падналите клони и листа, оповестиха от Община Видин.
 Община Видин

 Община Видин
Основно екипите са съсредоточени в кв. „ Калето “, жк. „ Георги Бенковски “ и Крайдунавския парк, където бурният вятър е нанесъл и най-големите провали.
 Община Видин
" Изкарана е цялата налична общинска техника, всички чиновници също са на терен, като на част от тях са били прекъснати по неотложност и отпуските ", изясни Емилиян Евтимов, шеф на общинското дружество.
 Община Видин

 Община Видин
Той подсети, че екипите са почнали отстраняването на вредите незабавно след бурята, като работата е траяла чак до 22:00 часа нощес. Емилиян Евтимов благодари на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ за положителното взаимоотношение.
 Община Видин

 Община Видин

От Оперативна програма „ Чистота, озеленяване и благоустройство “ не престават да се отзовават и на сигнали, които постъпват при дежурния чиновник в Общината. От сутринта са подадени 12 сигнала, а за 28 юни техният брой е бил близо 50.

 Община Видин
За благополучие, няма данни за потърпевши хора и за нанесени съществени материални вреди върху общинска и частна благосъстоятелност, като се изключи няколко потърпевши автомобила в резултат на паднали клони и дървета.
 Община Видин
Очакванията са доникъде на другата седмица град Видин да бъде още веднъж във типа, който имаше преди сполетялото го естествено злополучие.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР