От ръководството на женския баскетболен клуб Берое Стара Загора)заявиха, че

...
От ръководството на женския баскетболен клуб Берое Стара Загора)заявиха, че
Коментари Харесай

БК Берое: Вярваме във възможностите на момичетата

От управлението на женския баскетболен клуб Берое Стара Загора)заявиха, че не смятат Монтана 2003 за любимец във финала на женското състезание на България.

Двата тима стартират през днешния ден борбата за купата. Първият дуел от серията, в която се играе до три победи от пет мача е в Монтана.

Монтана и Берое се хвърлят в борба за купата при баскетболистките

"Вярваме във опциите на нашите девойки и не считаме, че Монтана е любимец във финала ", оповестиха от управлението на Берое в навечерието на първия мач от серията за златните медали в женското баскетболно състезание.

"Отборът ни е млад и пределно стимулиран да се пребори с много по-опитния противник ", прибавиха от старозагорския клуб и показаха очаквания, че всичко ще се реши на терена и серията ще премине в духа на феърплея.

"Надяваме се, че няма да има интервенция от странични фактори. Няма по какъв начин да не отбележим, че в трети следващ мач против Монтана арбитър ще бъде Николай Цинцарски, който в предходните две срещи, съгласно нас, ни ощети в избрани моменти. Искрено имаме вяра, че няма да има сходни обстановки, в които да усещаме наклонност и нека не се стига до там още веднъж да обмисляме да вадим тима от по-нататъшно присъединяване в мачовете ", приключиха от щаба на "зелено-белите ". /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР