От просветното министерство уведомиха, че учебните занятия в част от

...
От просветното министерство уведомиха, че учебните занятия в част от
Коментари Харесай

МОН след земетресението: Утре учебните занятия в област Пловдив ще продължат

От просветното министерство уведомиха, че образователните занятия в част от учебните заведения в област Пловдив , в които през днешния ден бе, са били краткотрайно прекъснати , само че на следващия ден образователният развой ще продължи.

Няма данни за потърпевши възпитаници, учители и други чиновници. При бърза организация децата са били изведени на двора на учебните заведения, а родителите и придружителите на по-малките са получили известия , че могат да ги отведат. Учителите са изчакали фамилиите, които са нямали опция да дойдат незабавно.

Няма данни за обилни вреди , които да не разрешат осъществяване на образование.

До момента в МОН има информация за пропукана стена в коридора на главно учебно заведение „ Гео Милев “ в Садово, за паднала мазилка в учебното заведение в асеновградското село Боянци, цепнатина на външна стена на общежитието на ПГ “Цар Иван Асен Втори ” в Асеновград, счупени прозорци на физкултурен салон в село Караджово и паднали осветителни тела , негоден комин и пукнатини по коридори в учебно заведение в Катуница. Създадена е организация нанесените вреди бързо да бъдат отстранени.

Регионалното ръководство на образованието в Пловдив поддържа непрекъсната връзка с локалната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР