От прокуратурата в Плевен излязоха с информация за снощната трагедия

...
От прокуратурата в Плевен излязоха с информация за снощната трагедия
Коментари Харесай

Двама задържани и две версии за убийството на 17-годишно момче в Кнежа

От прокуратурата в Плевен излязоха с информация за снощната покруса в Кнежа, където беше открито тялото на 17-годишно момче. По случая има към този момент двама арестувани и проверяващите работят по две версии. За да не се попречи на следствието обаче на този стадий беше оповестено какви са те, предава Българска национална телевизия.

Всичко се случило в неделя вечерта. Тогава 17-годишният Веселин от Кнежа се качил в колата на непознати младежи, с молба да го закарат до Бяла Слатина. Когато се прибирали назад двамата му спътници видели Веселин с предмет, наподобяващ оръжие. Вероятно това ги е предизвикало, считат от Прокуратурата. Трупът на момчето е намерено два дни по-късно в землището на Кнежа. Сигнал за изчезналия Веселин е подала майка му във вторник. Тогава са разпитани младежите с колата, които признали за случилото се. Те са арестувани за период до 24 часа.

" Като е открито точното място на осъществяване на закононарушението, със дървен предмет. Към момента са привлечени към наказателна отговорност две лица за осъществяването на това ликвидиране. Засега спомагат на оперативните служби на Министерство на вътрешните работи. Ще бъде поискано и взимане на непрекъсната мярка в идващите дни ", сподели Николай Пачевски, заместител областен прокурор на Плевен.

Семейството на починалото момче е изрично, че той не се е качил непринудено в колата. Това се вижда и от видеозаписите на няколко охранителни камери в града. 17-годишният Веселин е бил в заведение покрай дома си, когато пристигнала колата с непознатите.

 Повдигнато е обвиняване на единия от арестуваните, като за сходно закононарушение съдът планува от 10 до 20 години отнемане от независимост.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР