От профила във Фейсбук на Красимир Каракачанов Грозно! Ужасно! Репресия

...
От профила във Фейсбук на Красимир Каракачанов Грозно! Ужасно! Репресия
Коментари Харесай

Каракачанов за Битоля: Грозно! Ужасно! Репресия над българите в Македония за пореден път!

От профила във Facebook на Красимир Каракачанов
Грозно! Ужасно! Репресия над българите в Македония за следващ път! Културен центар Иван Михайлов - Битоля бе опожарен!

А преди 2 месеца, когато бях на откриването на клуба, посъветвах премиера Петков да не чете от авансово написаните си речи, а да следи за езика на омразата по отношение на българите...

Ето го, образно.. това е то - лицето на езика на омразата по отношение на българщината. Този език на #омразата, против който се борим.

В момента министър Генчовска е в Скопие за среща с външния министър на РСМ Буяр Османи. Най-добре след този случай Генчовска да съобщи на Османи, че диалозите завършиха и от българска страна ще продължат тогава, когато има същинска действителна смяна по отношение на езика на омразата, смяна в учебниците по история, признание на българите в Конституцията на Македония.  Разговорите са безсмислени, до момента в който не се изпълнят изискванията на #България.

Всеки един напор или опит да се заобиколи българския интерес, с цел да се стартират договаряния до края на юни, ще бъде народен изменник. А в случай че министър-председателят Кирил Петков желае да съобщи българския интерес в Македония, в изискванията на тези „ добросъседски връзки “, ще съжалява и ще срещне гневния отпор на всички тези над 80% българи, които не желаят да бъде предаден ползата ни в #Македония.

А дотогава няма смисъл да си губим времето да приказваме, до момента в който в РСМ се води остарялата антибългарска политика.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР