От Продължаваме Промяната съобщиха, че е постигнато коалиционно споразумение с

От Продължаваме Промяната съобщиха, че е постигнато коалиционно споразумение с ...

Продължаваме Промяната постигна коалиционно споразумение с още една партия


От "Продължаваме Промяната" съобщиха, че е постигнато коалиционно споразумение с още една партия.

Днес беше постигнато коалиционно споразумение между ПП "Волт" и ПП "Средна европейска класа", с което двете партии образуваха коалиция "Продължаваме Промяната" за съвместно явяване на парламентарните избори на 14 ноември 2021 година. Представляващи коалицията са Кирил Петков и Асен Василев, допълват от "Продължаваме Промяната".

Коалицията се обединява около идеята за продължаване на промяната в управлението на държавата, следвайки принципите на нулева корупция и спиране на изтичането на държавен ресурс по непрозрачен начин.

Основните цели на коалицията са създаването на икономическа среда, която да подпомага свободното развитие на малкия и среден бизнес, привличането на стратегически, високотехнологични инвестиции, справедливо и балансирано разпределение на средствата на държавата и върховенство на закона.

Приоритет за обединението ще бъдат инвестициите в качествено образование, развитие на по-добро и достъпно здравеопазване, модерна инфраструктура и социална политика, осигуряваща достойни доходи на възрастните хора.

Разговори за присъединяване към коалицията се водят и с други партии, които биха припознали основните политически цели и приоритети на "Продължаваме Промяната" и са готови да спазват заложените в споразумението принципи.

Източник: bnt.bg