От Продължаваме Промяната определят като лъжи и клевти твърденията за

...
От Продължаваме Промяната определят като лъжи и клевти твърденията за
Коментари Харесай

ПП се ядосаха на Възраждане и определиха твърденията им за Георги Гвоздейков като клевети

От " Продължаваме Промяната " дефинират като неистини и клевти изказванията за Георги Гвоздейков, който е техен народен представител, изнесени от " Възраждане " , оповестяват от партията.

Припомняме, по-рано през днешния ден Н иколай Дренчев от " Възраждане " сподели без да посочва имена, че народен представител от сегашния парламент бил назначен като шеф на дирекция в Групово дело ГВА, само че без да напуща мястото си в Народното събрание.
 Групово дело ГВА може да остане без лиценз, сигнализира Николай Дренчев
Групово дело ГВА може да остане без лиценз, сигнализира Николай Дренчев

Причината - задълбочаващи се в годините проблеми

В тази връзка от Политическа партия обявиха в своя позиция, че Георги Гвоздейков в никакъв случай не е назначаван за шеф в Главна дирекция " Гражданска въздухоплавателна администрация ". Ние можем да потвърдим и със фотография от трудовата му брошура. Нещо повече, депутат няма по какъв начин да заема такава служба съгласно Закона за държавния чиновник.
 Снимка 580263
Източник:

Георги Гвоздейков се явява на конкурс, който е разгласен още преди предизборната акция. Впоследствие печели състезанието, само че не се явява в 14-дневния период, с цел да бъде назначен. Според настоящата нормативна уредба, в случай че служителят не встъпи в служба или не постави клетва в този период, органът по назначението издава акт за назначение на идващия класиран претендент.

Той освен е магистър-инженер със компетентност " Авиационна техника и технологии ", а е и докторант във ВВВУ " Георги Бенковски " в Долна Митрополия с идна отбрана на дисертация на тематика " Оптимизации на аеродинамичната форма на дребен аероплан ", също така е притежател на компания с съществена активност " Проектиране и произвеждане на летателни апарати и съставни елементи ". Експертният му стаж е над осем години, разясняват възмутени от " Продължаваме Промяната ". И прибавят, че Георги Гвоздейков не е бил народен представител, когато състезанието е разгласен, като разясняват, че той не е бил назначен за шеф на дирекция, имал е нужния ценз за присъединяване в състезанието.

От партията упорстват за издание на опровергаване от страна на медиите, популяризирали, по думите им лъжите, оповестени от господин Дренчев, както и за публично опрощение от страна на участвалите в " трибунката " представители на Политическа партия " Възраждане ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР