От Продължаваме промяната и Демократична България обвиниха ГЕРБ, ДПС и

...
От Продължаваме промяната и Демократична България обвиниха ГЕРБ, ДПС и
Коментари Харесай

ПП и ДБ обвиниха ГЕРБ, ДПС и БСП, че се опитват да крадат гласове на местните избори

От " Продължаваме промяната " и " Демократична България " упрекнаха ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, че са премахнали машинното гласоподаване за локалните избори следващата година и че се пробват да откраднат гласовете на българските гласоподаватели:

" В зала ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи гласуваха  на идващите локални избори да се гласоподава единствено с хартия. Машинното гласоподаване беше убито ", сподели Асен Василев.

" Ясно наподобява, че техният фокус е локалните избори. Защо? Знаем, че най-големият брой на невалидни бюлетини става тъкмо по време на локалните избори ", разяснява Кирил Петков.

А Христо Иванов от " Демократична България " добави, че изборите са въпрос на национална сигурност и че ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия съзнателно основават безпорядък за да объркат обществото:
" Вкараха ни в този незабравим качамак, който не знам българския парламентаризъм по толкоз значим въпрос дали го е следил. Или става въпрос за тежка аматьорщина, или за безусловно безконтролно придвижване към целеустремено основаване на безпорядък на локалните избори, с цел да могат да си свършат каквото решат. Така или другояче това болшинство, което ръководи България сега, е явно едно - то не би трябвало да се позволява до изпълнителна власт ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР