От понеделник 28 юни магазинът на BILLA България, разположен на

...
От понеделник 28 юни магазинът на BILLA България, разположен на
Коментари Харесай

Втори обект на BILLA България в Пловдив затваря за лятна реконструкция

От понеделник 28 юни магазинът на BILLA България, ситуиран на бул. “Македония “ №2 в гр. Пловдив, ще затвори за реорганизация и ще отвори още веднъж за гости на 12 август. Реконструкцията е част от огромната стратегия на BILLA България, обвързвана с възобновяване на търговски обекти в цялата страната, които да посрещат и най-високите упования на българския консуматор по повод  на атмосфера, многообразие на асортимента и нововъведения.  

Предвидената общата инвестицията в обекта е на стойност 3 250 000 млн. лв.. Той ще изненада с съвременна и извънредно удобна комерсиалната зона, висока енергийна успеваемост, богат подбор с потвърдено качество от обичани артикули на налични цени - многообразие от качествени български плодове и зеленчуци с марка BILLA Градини, обичани артикули от личните марки Clever, BILLA, BILLA Premium, както и с всички настоящи промоции, налични с обновената стратегия за преданост – BILLA Card. Сред тях са над 1000 продукта с трайно ниска цена и продуктови ваучери през мобилното приложение BILLA APP.  
 BILLA България с пет оценки в състезанието „ Компания на годината “ BILLA България с пет оценки в състезанието „ Компания на годината “
BILLA България се отличи в състезанието „ Компания на годината 2020 “, проведен от сп. Business Lady и сп. Bulgaria Business r...

Иновацията, която става все по-популярна измежду клиентите на комерсиалната верига – касите на самообслужване ще участват и в този обект, с цел да обезпечат бързо прекосяване през касовата зона, персонално маркиране на покупките и безконтактно заплащане с банкова карта. Дигиталните усъвършенствания ще обзет и етикетите, които след реконструкцията към този момент ще бъдат електронни.  

В интервала на реорганизация на филиала на бул. „ Македония “ №2, жителите и гостите на града ще открият всички свои обичани артикули и марки в другите филиали от комерсиалната мрежа, ситуирани на основни местоположения в Пловдив, а в края на юли следва да отвори порти и премиум магазинът, ситуиран на бул. „ 6-ти Септември “ №221.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР