От понеделник, 25-и октомври, Имунизационният център на болница Пирогов ще

...
От понеделник, 25-и октомври, Имунизационният център на болница Пирогов ще
Коментари Харесай

„Пирогов” променя цената на антигенните тестове и работното време на ваксинационния център

От понеделник, 25-и октомври, Имунизационният център на болница " Пирогов " ще работи с променено работно време. Желаещите да си слагат ваксина могат да го създадат всеки ден от 08:00 часа до среднощ.

За улеснение на жителите са обезпечени 3 медицински екипа в Имунизационния център, които ще работят в това число събота и неделя при удължено работно време, оповестиха от " Пирогов ".

Оттам разполагат с задоволителни количества от записаните на територията на България ваксини: " Пфайзер ", " Модерна " и " Янсен ", като зареждането се реализира посредством РЗИ - град София. За последните четири дни в Имунизационния център на УМБАЛСМ " Н.И. Пирогов " са сложени 1846 ваксини.

" Пирогов " трансформира от понеделник, 25-и октомври, и цената на бързите антигенни проби. Гражданите ще заплащат единствено такса за вземането на тестът, която ще е в размер на 10 лв..

Обособените за задачата пунктове се намират пред входа на мултипрофилното незабавно поделение на болничното заведение и са с работно време сред 08:00 и 18:00 часа.

За всички чиновници на УМБАЛСМ " Н.И. Пирогов " бързите антигенни проби остават изцяло безвъзмездни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР