От полицията в Монтана излязоха с подробности за масовия цигански

...
От полицията в Монтана излязоха с подробности за масовия цигански
Коментари Харесай

От полицията в Монтана излязоха с подробности за масовия цигански бой в Лом

От полицията в Монтана излязоха с детайлности за всеобщия цигански пердах в Лом.
Екшънът се е разиграл тази нощ, малко след 00.30 часа, а за него заяви още веднъж първо BulNews по-рано през днешния ден.



На тел.112 постъпил сигнал за всеобщ пердах на два адреса в ломския кв. „ Младеново “. Незабавно към мястото бил ориентиран дежурен автопатрул, който открил трима поданици на квартала – мъж на 68 година, 47-годишния му наследник и 42-годишен от прилежащ адрес. По техни данни, минути по-рано същата нощ, в дома на бащата и сина нахлули към 10-12 индивида от ломския квартал „ Стадиона “, част от които познавали, а други не. Мъжете им нанесла побой с брадви и твърди предмети и изчезнали. Вследствие на ударите са потърпевши 47-годишният мъж и неговият татко. След хирургична интервенция на сина е отхвърлен далакът и оставен за лекуване в МБАЛ-Лом. Възрастният мъж също е признат за лекуване в болничното заведение с данни за счупени ребра. Оказана е здравна помощ и на други участници в сбиването, след което са освободени за домашно лекуване.
Според показанията мотивът за екшъна бил зародило преди този момент сборичкване на личностна основа в ломския квартал „ Хумата “ сред синовете на 47-годишния – на 25 година и 27 година, и техни съперници от квартал „ Стадиона “.
С цел недопускане разгръщане на спора, регионът е гарантиран от полицейски чиновници на районното ръководство в Лом.
От извършените оперативно-издирвателни все още в полицията за 24 часа са арестувани 3 лица, съпричастни към осъществяването на побоя.
Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР