От полицията и прокуратурата преди броени минути дадоха повече подробности

...
От полицията и прокуратурата преди броени минути дадоха повече подробности
Коментари Харесай

Ясна е самоличността на тройния убиец от Рогош, бил е въоръжен при ареста

От полицията и прокуратурата преди броени минути дадоха повече детайлности по отношение на тройното ликвидиране в село Рогош, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Ето и най-важното от спонтанния брифинг, на който участваха вътрешният министър, прокурори и шефът на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив старши комисар:

Извършителят е арестуван в дома на негов родственик - на майка му. Иззето е оръжието. Повдигнати са му 2 обвинявания - за ликвидиране на повече от едно лице и за нелегално владение на огнестрелно оръжие. По първото обвиняване законът планува от 15 до 20 години затвор, пожизнен затвор или затвор без право на подмяна, а по второто обвиняване - от 2 до 8 години затвор.

Извършени са голям брой огледи на място, както и претърсвания и изземвания. Направен е персонален обиск на открития като причинител. Задържан е за 72 часа. Той дава пояснения по случая, разпитани са и очевидци.

Имотен спор сред родственици е повода за убийството. 39-годишен е причинителят. Алкохолната му проба е негативна, а сега на задържането е бил въоръжен.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР