От писмо изпратено до Министерството на околната среда и водите

...
От писмо изпратено до Министерството на околната среда и водите
Коментари Харесай

Тома Белев брани Сашо Дончев

От писмо изпратено до Министерството на околната среда и водите и до още няколко десетки организации, излиза наяве, че съществува топла, съвсем интимна връзка сред Асоциация на парковете ръководена от Тома Белев и Българската стопанска камера на Сашо Дончев.

Поводът за експлоадирането на Белев в отбрана на Сашо Дончев е публикувана в медиите позиция на Асоциация "Българско черноморие ". В нея БСК и самият Дончев са упрекнати, че се държат не, като бизнес и работодателска организация, а като екологично Неправителствени организации със зелена партийна багра. И още, че БСК и персонално Дончев поддържат придвижване Да България, основано, като коалиция сред партия Зелените и ДЕОС.

Явно Тома Белев, като някогашен претендент народен представител от Движение Да България, който получи 21/двадесет и един/ гласа в родният си Кърджали, доста се е засегнал, тъй като отхвърля среща с министъра Нено Димов по по този начин значимите въпроси свързани с Натура 2000.

Публикуваме писмото на Тома Белев до Министерство на околната среда и водите без редакторска интервенция:

Във връзка с оправената от Вас покана виждам, че в поканата са включени и представители на Национална асоциация "Българско Черноморие ". Във връзка с това Ви осведомявам, че Асоциация на парковете в България няма да вземе присъединяване в срещи, в които вземат участие представителите на тази асоциация. Тази ни позиция е обвързвана с неналичието на обикновена организационна и бизнес просвета проявена от НАБЧ, която си разрешава да популяризира клюки и обиди против всеки, който не споделя нейното мнение, и по особено от публикуваната от НАБЧ позиция на 14.07.2007 година със заглавие "ПРЕВЪРНАЛИ съдебна експертиза БСК В РАДИКАЛНО ЗЕЛЕНО Неправителствени организации? " адресирана против природозащитните организации и Българската стопанска камара, добре отразена в медиите на депутата от Движение за права и свободи Дилян Пеевски.

В този оскърбителен памфлет Национална асоциация "Българско Черноморие " си разрешава да разяснява срещата на работните групи по плана, извършена на 14.07.2017 година, употребявайки обидни изрази, клевети, клюки и очевидни неистини за участниците в работната среща. с готовност да окаже вличние върху техните позции. (копие и линк към позицията посочваме в края на писмото).

Асоциацията на парковете "преглътна " досегашното присъединяване на тази организация, лобираща за федерализация на България и включваща лица облагодетелствали се от "реституция " на Малкото поморийско езеро, което за последните 15 години бе унищожено, засипано и застроено и в този момент наричано квартал "Малката Москва, само че всичко си има граници и съгласно нас тази граница бе премината с последната порция клюки и обиди от страна на НАБЧ.

Асоциация на парковете в България, ще се радва да се срещне с министъра на околната среда и водите и да показа позицията си за ръководството на Натура 2000 мрежата в различен формат изключващ организации и лица с непремерено, детско и невъзпитано държание.

С Уважение

Тома Белев

ръководител на УС на АПБ
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР