От партия „Воля“ поискаха министърът на образованието и науката Красимир

...
От партия „Воля“ поискаха министърът на образованието и науката Красимир
Коментари Харесай

Воля искат изслушване на министър Красимир Вълчев по казуса за сексуалното образование

От партия „ Воля “ желаеха министърът на образованието и науката Красимир Вълчев да бъде изслушан в Народното събрание за случая със половото обучение в Перник. Родители се оплакаха пред медиите, че децата им са били подложени на скандални и неприемливи обстановки по време на час за полово обучение.

Депутатът от „ Воля “ Елена Пешева изиска Красимир Вълчев да изясни в детайли пред народните представители случая в Перник. Образователният министър би трябвало да каже за какво са позволени съмнителни неправителствени организации да влизат в часовете и да образоват учениците по полово обучение, както и кой е разрешил това, без да уведоми фамилиите на децата.

Междувременно от групата "Обединени родители " изпратиха отворено писмо до министъра на образованието и до основния прокурор, в което показват изрично противоречие с провеждането на образование по ранно полово обучение в учебно заведение.

Според тях подобен вид образования могат да навредят на детската душeвност и сходни опити нямат място в българското учебно заведение. Случилото се в Перник удостоверява терзанията на родителите, че в просветителните институции безотговорно се прави образование по ранно полово обучение, се показва още в писмото.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР