От партия АБВ настояха главният държавен здравен инспектор доц. Ангел

...
От партия АБВ настояха главният държавен здравен инспектор доц. Ангел
Коментари Харесай

АБВ определи резултата си като провал, а Мангъров иска оставката на Кунчев

От партия АБВ настояха основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев да бъде уволнен от идващия здравен министър, а критиикът на антипандемичните ограничения доцент Атанас Мангъров да бъде притеглен към екипа, управляващ битката с Covid болестта, предава кореспондент на БНР. Към настояванията те прибавиха и неотложно разформироване на Националния действен щаб.
 
Аз откровено се надявам, че с новото Народно заседание отпред на хората, които ръководят тази пандемия, ще застанат същински едидемиолози и хора, които схващат от инфекциозни болести, а не просто хора, които заради обстоятелството, че са чели доста, са поставени там, с цел да извършват непознати нареждания ", сподели доцент Мангъров и добави, че Covid пандемията е била употребена в предизборната акция за всяване на боязън и предвижда, че пандемията ще затихне до 2 седмици.

Лидерът на партията Румен Петков назова резултатът на АБВ като неуспех, а като цяло за левицата - пагубен. Според междинните резултати партията печели под половин %.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР