От парламентарната трибуна зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев Йордан Кирилов

...
От парламентарната трибуна зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев Йордан Кирилов
Коментари Харесай

Йордан Цонев: С четворната коалиция имаме дежа вю с ГЕРБ от 2009 г.

От парламентарната естрада зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на онаправи сред реториката на при идването им на власт през 2009 година и „ Продължаваме промяната “ в този момент.

Според него през днешния ден в Народното събрание има чувство за дежа вю: „ Да стартираме от лозунгите – нулева приемливост към корупцията, по този начин започнаха пътя си и Бойко Борисов и. Не подхождаме с съмнение, имаме вяра, че желанието ви е откровено, желаеме да кажем, че това е правено на няколко пъти – през 2001 година и някои от юпитата на царя пристигнаха с този девиз. Отричането на предходните ръководещи е към този момент видно – хвърлят се къде основателни, къде неоснователни обвинявания за погрешно ръководство и корупционни практики – по този начин стартира и ръководството на “.

Цонев цитира и съответни изявления за „ същинска битка “ и „ цялостна непоносимост “ към корупцията от Цветан Цветанов и Бойко Борисов преди 12 години, а също по този начин и подсети, че и Симеон Дянков е говорел за заварени необезпечени контракти за милиарди в пътищата.

Депутатът от Движение за права и свободи акцентира, че при идването си на власт са отричали интервала 2001 година – 2009 година, въпреки той с днешна дата да е по-добър по съществени стопански индикатори от последвалото ръководство на партията на Бойко Борисов.

Цонев попита дали има присъединяване задкулисието в новото държавно управление, като посочи, че засяга кръга „ Капитал “ и по-специално издателя Иво Прокопиев и политолога Иван Кръстев: „ пристигна на власт след извънредно нападателна медийна акция, вие – също. Ще ви допускам, когато забележим в медиите на този кръг вие да бъдете разпъвани на кръст, както през тези 25 година всички съперници на този кръг бяха разпъвани “.

Още при започване на изявлението си той означи, че „ това е кабинетът, който е най-дълго подготвян в най-новата ни история, повече от 7 месеца този план се приготвя “, само че занапред от Движение за права и свободи ще приказват по този въпрос.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР