От парламентарната група на Продължаваме промяната заявиха, че техни представители

...
От парламентарната група на Продължаваме промяната заявиха, че техни представители
Коментари Харесай

Продължаваме промяната и БСП не отидоха на консултации при президента

От парламентарната група на " Продължаваме промяната " обявиха, че техни представители няма да съумеят да вземат участие в плануваните за 13 часа през днешния ден съвещания от президента с представители на групировката. Малко по-късно и от Българска социалистическа партия обявиха, че няма да отидат на плануваните за през днешния ден съвещания

Причината е, че сега има съвещание на бюджетната комисия.

Държавният глава стартира през днешния ден срещи с парламентарните партии преди да бъде връчен първи мандат за сформиране на държавно управление в този парламент.

Втората среща на президента през днешния ден е ориентирана в 14,15 и с представителите на ГЕРБ-СДС.

Срещите бяха оповестени през днешния ден сутринта, няколко часа преди започването им.

Предстои да бъде избран различен ден, в който да се организира отсрочената през днешния ден среща на президента с представители на парламентарната група на „ Продължаваме промяната “, оповестиха от прессекретариата на президента.

От там показаха, че в президентската институция е получено писмо от парламентарната група на „ Продължаваме Промяната “, с което осведомят за неспособност да вземат участие в свиканите от президента съвещания за връчване на мандат за сформиране на държавно управление, в сходство с авансово съгласуваната времева рамка.

Консултациите на президента с останалите парламентарни групи ще се проведат според оповестената към този момент поредност.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР