От парламентарната група на ГЕРБ разпространиха официална позиция по повод

...
От парламентарната група на ГЕРБ разпространиха официална позиция по повод
Коментари Харесай

ГЕРБ: Няма да участваме в поредния измислен скандал на БСП

От парламентарната група на ГЕРБ разпространиха публична позиция във връзка днешната конференция на Българска социалистическа партия. На нея социалистите оповестиха, че ще внесат искане за оставка на зам.-председателя на Народното събрание Емил Христов.

Публикуваме деклрацията на ГЕРБ без редакторска интервенция:

" Ние, от ПГ на ГЕРБ, изрично няма да участваме в следващия фиктивен скандал на Българска социалистическа партия. Заместник-председателят на Народното събрание Емил Христов към този момент се извини за неудобството, което бе породено на майките на децата с увреждания предходната седмица, и изрично опроверга спекулациите на опозицията, че съзнателно не ги е позволил в Народното събрание.

Зад целия този противен сюжет на Българска социалистическа партия стои желанието им да изместят фокуса от триумфите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз и на премиера Бойко Борисов. Тъй като не могат да предложат действителна опция, от Българска социалистическа партия прегърнаха метода с измислянето на кавги като единствена опция да попаднат в новините. Осъзнавайки всичко това, от ПГ на ГЕРБ изрично няма да се поддадем на провокацията. Ние заставаме твърдо зад Емил Христов и той няма да подава оставка ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР