От опозицията вчера се опитаха да направят новина от заявленията

...
От опозицията вчера се опитаха да направят новина от заявленията
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Бизнесът получава големи субсидии от държавата и не трябва да увеличава крайните цени

От опозицията през вчерашния ден се пробваха да създадат вест от заявките на електроенергийните сдружения за огромно нарастване на цените, постъпващи към КЕВР. Знаем, че настояванията надвишават в пъти действителните стойност. Няма мотив за суматоха. Това бе нечиста сделка, съобщи Драгомир Стойнев  Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е икономист, ученик на от в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Стойнев акцентира, че КЕВР дефинира цената и никой не може да въздейства на решенията ѝ.

„ Част от ограниченията, с които подкрепяме хората са намаляването от 20 на 9% на Данък добавена стойност на парното и топлата вода за крайните консуматори. Освен това позволяваме инсталирането на фотоволтаици до 5 мегавата в сдруженията, с цел да покриват потребностите си от ток. Представихме един повсеместен антикризисен пакет, който е ориентиран към потребителите и бизнеса. Да не забравяме, че бизнесът продължава да се възползва от мярката за отплата на електрическата енергия. Когато бизнесът получава такива огромни дотации от страната да не усилва крайните цени. Ние сме във военно състояние, само че прав прави всичко допустимо да оказва помощ. Друга мярка е решението да няма ограничаване за месечен предел за зареждане на гориво “, разяснява Стойнев.

„ Намалението на данъчната основа на работещите ще бъде увеличена на 6000 за всяко дете. Ако имате две деца 12 000 лв. ви се понижава от данъчната основа. Трябва да насърчим хората да се трудят и да се възползват от положителните ограничения “, акцентира той.

„ Трябва да разберем, че стартира промяна на цялото общество “, посочи депутатът от.

По отношение на инсталираните металните порти в постройката на Народно събрание, Драгомир Стойнев  Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е икономист, ученик на съобщи: „ Това деяние е едно неразбирателство и нелепост по рекомендация на НСО. Трябва по най-бърз метод да бъдат отстранени “.

„ От имаме максимален опит. Опитваме се да убедим нашите сътрудници какъв брой е значимо да подкрепим хората. Напрежение има, само че би трябвало и разговор “, призна Стойнев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР