От обявените 21 случаи за област Пловдив няма хоспитализирани лица.

...
От обявените 21 случаи за област Пловдив няма хоспитализирани лица.
Коментари Харесай

Медици, футболист, фенове и абитуриенти с Ковид-19 в Пловдив

От оповестените 21 случаи за област Пловдив няма приети в болница лица. Всички са на домашно лекуване.

Регистрирани са две медицински лица -лекари от УМБАЛ " Пълмед " - неврологично поделение. Предприети са всички противоепидемични ограничения, както и за цялостна стерилизация на отделението. Изследван е целия личен състав, като отделението е затворено до излизане на всички проби.

Сред останалите проби:

Един футболист на 23 години от Локо Пловдив е с позитивен тест за ковид.

Положителни са пробите и на седем почитатели, които са били на мача за купата в столицата, а по-късно са посетили дискотека „ Сикретс ", един е бил и в „ Бушидо ".

Има нови три случая на зрелостници, двама от тях също са гости на тези нощни заведения. Третият е чествал бал в НДК -София, а по-късно е посетил и питейни заведения в столицата. Положителна е и неговата майка. В различен случаи имаме момче на 17 години, което е участвало с родителите си на абитуриентски бал на собствен непосредствен е с позитивна проба.

Сред новите случаи има един мъж, които е дал позитивна проба след почивка на морето и оповестява, че е посещавал разнообразни нощни заведения там.

В ранния следобяд Областният спешен щаб да вземе съответни решения за предприемане на добави ограничения.

Междувременно регионалният шеф Дани Каназирева разгласи, че дадената от нея проба за проучване с PCR тест за Ковид-19 е негативен резултат:

„ Нямах терзания, само че го направих най-много за спокойствието на хората, които контактуват eжедневно с мен, а също по този начин и за сигурността на публицистите, които отразяват активността на Щаба и Областна администрация "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР