От няколко месеца Меган Фокс и Machine Gun Kelly са

...
От няколко месеца Меган Фокс и Machine Gun Kelly са
Коментари Харесай

Меган Фокс не е единствена за Machine Gun Kelly

От няколко месеца Меган Фокс и Machine Gun Kelly са една от най-коментираните звездни двойки. Но, става известно, секси актрисата не е единствената значима жена в живота на музиканта.
 Меган Фокс, Machine Gun Kelly,
Какви ги правят Меган Фокс и Machine Gun Kelly в Гърция

Полезното с приятното

В края на предходната седмица Колсън Бейкър, както е същинското му име, се появи на Американските музикални награди в компанията не на Фокс, а на щерка си .

12-годишната Кейси Бейкър притегли вниманието на всички, а двамата с баща й демонстрираха на аления килим какъв брой са си близки и какъв брой добре умеят да се забавляват.
 Снимка 554681

Те заложиха на тоалети напълно в черно, а младата госпожица избра елегантната рокля с леко разкроена горна част, която комбинира със сребърни бижута. Татко й пък още веднъж бе целият в капси и камъни.
 Снимка 554680

Кейси е дете от връзката на Machine Gun Kelly с баскетболистката Ема Кенън. Музикантът избира да пази дребното си момиче единствено за себе си и рядко виждаме техни общи фотоси, предава USA Today.
 Снимка 554678

Но след общата им поява на музикалните награди той разгласява цяла поредност от фрагменти в профила си в Instagram, което е явен знак, че моментите им дружно му носят същинско наслаждение .

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР