От няколко години насам Наум Шопов определено е по-известен не

...
От няколко години насам Наум Шопов определено е по-известен не
Коментари Харесай

Теа Минкова си сложи пиърсинг? Инфлуенсърката рязко смени стила

От няколко години насам Наум Шопов несъмнено е по-известен не като артист и лекар, а като инфлуенсър. Теа Минкова постоянно е била нежната половинка до него – въпреки всичко двамата са дружно от цели 10 години.

Виж още: Когато боли от обич! Как се оправя с разделите Андреа от Hell's Kitchen

Щастливото семейство даже пусна видео в канала си, в което дават отговор на въпроси за връзката си. Ако се чудите дали в миналото е имало трети човек сред тях, отговорът, който и двамата дадоха, е изрично не.

Виж още: Когато не ти върви в любовта: Момчил от " Един за различен " за леките дами и тежките връзки

Сексът малко или доста си е тематика табу и днешните инфлуенсъри въобще не обръщат внимание на тематики като интимните връзки сред сътрудниците, а знаят най-вече да приказват за грим, храна, техника и битовизми. Родните влогъри споделиха, че даже след раждането на първородната им щерка и двамата се пробват да поддържат искрата на любовта между тях – дали посредством милувки, дали посредством благ жест, дума или грижа за другия човек.

 Виж още: На отмора и с нови придобивки: Палома Митева и Георги се нашариха като децата

В това видео обаче на никое място не стана ясно за какво Теа си е поставила пиърсинг на носа. За това разбрахме от нейни Instagram сторита. Е, значимото е тя да се харесва, само че въпреки всичко е необичайно решение за човек като нея.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/teaminkova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР