От няколко дни разкритията на агенция BulNews за съмнителното минало

...
От няколко дни разкритията на агенция BulNews за съмнителното минало
Коментари Харесай

Странно! Лидерът на ИТН във Видин Милен Милчев не е ходил в казармата, но пък се прави на самбист

От няколко дни разкритията на организация BulNews за съмнителното минало на регионалния координатор на „ ИТН “ във Видинско Милен Милчев са тематика №1 в крайдунавския град. Миналия петък само медията ни извади на ярко истории, които дават различен прочит на репутацията на някогашния парещ симпатизант на ГЕРБ.



Разследването на медията ни за Милен Милчев откри, че той не е ходил в казармата. По неофициална информация повода за това е, че е бил разгласен за неспособен за военна работа. Това е постоянно срещана причина при по-старото потомство, което по закон трябваше да извърши своя дълг към Родината.
Странното в тази ситуация е, че същият човек, който не може да отиде в казармата, по същото време тренира самбо в клуба на татко си. В този спорт тренировките са тежки и изтощителни, само че все пак Милен Милчев е твърдоглав и даже се хвали, че е стигнал до националния тим. От тези среди обаче настояват, че той деликатно е избирал против кого да се бие и съвсем не се е срещал на тепиха със състезатели от елита. Милчев в действителност е взел участие в спортни прояви по самбо, единствено тогава, когато националите били на надпревари в чужбина, с цел да има за съперници по-неподготвени и млади съперници. Запознати са безапелационни, че той сигурно не е бил част от националния тим по самбо и това е една от легендите към неговия обществен облик. Обществото единствено може да се досети за какво здрав, прав юноша не е отишъл в казармата, а в това време е тичал по баирите в гонене на плячка и е упражнявал силов спорт. Интелигентният човек умее да чете даже и нещата, които не са му непосредствено написани и дали става въпрос за обикновен селски хитрец.
В някои среди във Видин от години се разяснява и един различен, пре-любопитен случай, обвързван с новоизлюпения регионален водач на Има Такъв Народ. Милен Милчев може да не е ходил в казармата поради неприспособимост, само че е ловец и е имал позволение за носене на оръжие. Източниците ни считат, че към този миг полицията му е лишила опцията да върви въоръжен, само че за това няма публично удостоверение. Историята обаче е от интервала, когато той е шеф на Дирекция „ Финанси и бюджет “ в община Видин. Някъде тогава по време на лов Милчев гръмнал в крайници своя другар Б. И. За да няма проблеми с органите на реда, той поставя усиля да прикрие случая. Запознати се кълнят, че и през днешния ден в крайници на простреляния има сачми, които са останали от злощастния лов. Полицията въпреки всичко съумява да научи за станалото, само че всичко е покрито с помощта на авторитетния тогава С. И.-Бербека. Тази персона е била разтворила чадър над фамилията на настоящия водач на ИНТ, само че за това ще стане въпрос в някой идващ материал.
Другата мантра за скандалния водач на партията на Слави Трифонов е тази, че той е наедрял земевладелец. От управлението в София го показват като сполучлив арендатор на към 1800 дка земя, само че истината е прекомерно друга. Милчев не разполага със обилни суми и това е видно от метода му на живот и от това по какъв начин извършва отговорностите си по някои контракти. Влизането му в тима на Има Такъв Народ евентуално е избавителният пояс, посредством който чака бързо да усъвършенства своето финансово положение.
Във Видин настойчиво се разяснява по какъв начин по този начин човек, който е бил на 4-то място листата на „ ИТН “ за последните парламентарни избори и е получил единствено 199 преференции от 10 общини, в този момент е повдигнат до регионален координатор. Хората недоумяват по какъв начин мъж, който не е съумял да сътвори и да резервира семейство, ще построи и управлява партийна конструкция. В някои от крайните мнения името на Милен Милчев може да се срещне в едно изречение с определението „ политическа продажница “. Вероятно повода за това е неговият политически път, почнал от Национална движение „Симеон Втори", минал през ГЕРБ и „ Единни за смяна “ на Росица Кирова, с цел да стигне в този момент до Има Такъв Народ. Трябва да подчертаем, че от всичките представени партии и обединявания до момента той постоянно е бил позорно изхвърлен. Нищо чудно това да се случи и от групировката на Слави Трифонов.
На 14 ноември видинчани би трябвало да изберат своите нови лица, от които се чака да пазят ползите им. Милен Милчев надали ще е измежду любимците им и това е разбираемо. По-важното е това да го схванат в точния момент и в централа на „ ИТН “, с цел да няма по-късно учудени от слабия резултат на партията в крайдунавския град…

Следва продължение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР