„От Национталния борд по туризъм предлагаме кампания за стимул за

...
„От Национталния борд по туризъм предлагаме кампания за стимул за
Коментари Харесай

Туристическият бранш предлага ваучери за всеки ваксиниран

„ От Национталния ръб по туризъм предлагаме акция за тласък за имунизация – през идващите три месеца да бъдат имунизирани 1 млн. души посредством положителна и симпатична акция “, разгласи в предаването „ Тази заран “ по бТВ шефът на борда – Поли Карастоянова. Тя изясни, че концепцията е всеки имунизиран да получи ваучер на стойност 50 лв..

„ Предложили сме доста обективен и равнопоставен за всички жители механизъм. Един ваучер от 50 лв., самостоятелен за всеки човек, който може да се употребява в заведенията за хранене или за хотелски услуги – всичко, което хотелите оферират, може да бъде покрито “, уточни Карастоянова.

По думите ѝ това не е цел туръзмът да получи някакви ваучери, а механизъм за постигането на огромната цел – да се построи здравен щит като предварителна защита за зимата.

За програмата „ Отново дружно “, по която възпитаници ще летуват на държавна прехрана, тя означи, че самодейността е добра, само че е надалеч от антикризисните ограничения, които са нужни в поддръжка на туризма.

„ Обемът на тази самодейност е непретенциозен – към 15 млн. лв.. Местата, където тези деца могат да бъдат настанени, също са много лимитирани. Правилно е те да бъдат настанени в комплекси и хотели, където има опит при работата с възпитаници и дребни деца. Това е самодейност, която допуска голямо внимание и доста отговорност “, сподели Поли Карастоянова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР