„От Национталния борд по туризъм предлагаме кампания за стимул за

...
„От Национталния борд по туризъм предлагаме кампания за стимул за
Коментари Харесай

Туристическият бранш предлага да се дават ваучери на всеки ваксиниран срещу COVID-19

„ От Национталния ръб по туризъм предлагаме акция за тласък за имунизация – през идващите три месеца да бъдат имунизирани 1 млн. души посредством положителна и симпатична акция “, разгласи в предаването „ Тази заран “ шефът на борда – Поли Карастоянова. Тя изясни, че концепцията е всеки имунизиран да получи ваучер на стойност 50 лв..

„ Предложили сме доста обективен и равнопоставен за всички жители механизъм. Един ваучер от 50 лв., самостоятелен за всеки човек, който може да се употребява в заведенията за хранене или за хотелски услуги – всичко, което хотелите оферират, може да бъде покрито “, уточни Карастоянова.

По думите й това не е цел туръзмът да получи някакви ваучери, а механизъм за постигането на огромната цел – да се построи здравен щит като предварителна защита за зимата.

За програмата „ Отново дружно “, по която възпитаници ще летуват на държавна прехрана, тя означи, че самодейността е добра, само че е надалеч от антикризисните ограничения, които са нужни в поддръжка на туризма.

„ Обемът на тази самодейност е непретенциозен – към 15 млн. лв.. Местата, където тези деца могат да бъдат настанени, също са много лимитирани. Правилно е те да бъдат настанени в комплекси и хотели, където има опит при работата с възпитаници и дребни деца. Това е самодейност, която допуска голямо внимание и доста отговорност “, сподели Поли Карастоянова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР