От НАП излязоха с официално съобщение по повод твърдения, че

...
От НАП излязоха с официално съобщение по повод твърдения, че
Коментари Харесай

Официално съобщение от НАП за новия шеф

 От Национална агенция за приходите излязоха с публично известие във връзка изказвания, че новият началник на организацията - Румен Спецов взе участие в частна компания. Ето какво прецизират от организацията: 

По мотив постъпили медийни въпроси за съществуване на присъединяване в частна компания на господин Румен Спецов, изпълнителен шеф на Националната организация за приходите, прецизираме следното:

Румен Спецов придобива компанията “Гранекс Трейдър " ЕООД след овакантяване на системата на Национална агенция за приходите през 2015 година Дотогава не е имал дялови участия във компании. От придобиването на компанията “Гранекс Трейдър " ЕООД досега на продажбата й през април 2016 година, компанията не е имала отговорности към фиска. Г-н Спецов няма информация, нито би могъл да разяснява активността на компанията след продажбата й преди пет години.

През 2018 година Румен Спецов подава декларация за спиране на активността на всички свои компании в България заради приемането на статут на непрекъснато пребиваващ в Дубай, ОАЕ, където живее със брачната половинка си, която работи за огромна интернационална компания в Дубай.

Г-н Спецов е излязъл от ръководството на сдруженията, в които е имал присъединяване, като е въпрос на дни това да стане очевидно в Търговския указател.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР